NÚRIA MERINO i XAVIER CALDERER

Parella de Balls de Saló i Ball Esportiu de Competició.
Professors de Balls de Saló Social.
Des de 1.991.
Especialitats: Tango Argentí, Rock'n'roll, Salsa i Rueda cubana.

www.ballsdesalo.com

Telèfon: 93 795 28 24
E-Mail: info@ballsdesalo.com


CURRICULUM
TREBALLS

DOCÈNCIA
FOTOS
MEDALLER
CURRICULUM

Socis de l'A.E.B.D.C. (Asociación Española de Baile Deportivo i de Competición) (2000/09)

Diploma de Medalla d'Or otorgat per l'Associació Espanyola de Professors de Balls de Saló, A.E.P.B.S.

En el Ball Esportiu i de Competició, hem ballat de l'any 2000 al 2005 a Seniors I i
hem arribat a les categories "B" de Llatins i "C" de Standard. (Aquest any fem un parèntesi.) Veure FOTOS.

Formen parella de Ball des de 1.991 i guanyen el Primer Premi del 1r Concurs de Salsa i Balls Caribenys-93 de la sala Antilla Cosmopolita de Barcelona. Realitzen un viatge a l'Habana, Cuba el 94 i perfeccionen la Salsa, el Chachachá, el Mambo i especialment el Son Cubano.

La Núria Merino és Llicenciada en Magisteri per la Universitat de Bellaterra i Diplomada en tècniques de massatge esportiu, drenatge linfàtic i reflexoteràpia podal.
En Xavier Calderer és Llicenciat en Arts Dramàtiques, especialitat de Mim i Pantomima per l'Institut de Teatre de BCN i ha treballat com a professor de coreografies de Ball i Cos per a Esgrima i Teatre a l'Institut de Teatre de Terrassa i com a professor de Cos i Teatre Gestual.
Treballa d'actor des de 1980 i és especialista en Mestre i oficiant de Cerimònies
. Ha treballat entre d'altres companyies de teatre amb: Cia. Dagoll Dagom: "Mar i Cel"; Productora TresxTres: "La Botiga dels Horrors"; Teatre Curial: "Blanc!; Cia El Lebrijano: "Tierra"; Cia La Lloll Beltran: "La Lloll, un Xou ben viu!". Ha treballat en diversos programes de TV i Companyies de Teatre infantil.
Actualment és membre del grup teatral d'animacions "Actors en Acció" i de la Cia. d'Esgrima Teatral
"Contratac".
És percussionista especialitzat en Percussió Llatina i Afrocubana.Membre del grup de música cubana "SONORA INDIANA"
S'ha format a la Facultat de Belles Arts de BCN i realitza il·lustracions.(veure galeria d'art)

 

TREBALLS

Han format part del grup de Tango Argentí "Impresiones 2x4" amb els balls coreogràfics: "Solo Tango", "Silbando", i "Fracanapa".

Han participat com a parella de Rock'n'roll en la gravació del video-clip musical "Aquesta nit pot ser gran" del grup de Rock DETECTORS, direcció Ricard Reguant, producció Focus.'91.

Han realitzat nombroses exhibicions i treballat com a taxi-boy, animador i Ballador de Balls de Saló a diverses sales de Ball de Barcelona des de 1.992: Bolero, Sutton, Silvi's, Titus, Fibra Óptica, etc. I membre del jurat d'un concurs de Balls de Saló a Fibra Óptica.
També realitzen animacions, classes obertes i de participació en Festes Majors.

Amb el Grup d'Exhibicions de Balls de Saló també estan treballant per a empreses d'Animació i Agències de Viatges que organitzen convencions , festes, i sopars amb ball, on coordinen diverses parelles de Ball de saló, d'Standars o Llatins per fer les exhibicions. Generalment amb orquestres en directe.

 • Han actuat com a animadors o com a parelles d'exhibició entre altres llocs, a La Paloma, l'Hotel Arts, Hotel Princesa Sofia, Hotel Hilton, Hotel Joan Carles I, l'Hivernacle de BCN, al Teatre Nacional, a les Caves Codorniu, al Palau Nacional de BCN, a Atenes (Grècia), a diversos restaurants: El Xalet de Montjuïc, Argentona, Terrassa.
  A la Fira d'entitats de Llavaneres, a Palma de Mallorca, Mataró, Terrassa, Santa Perpetua de Mogoda, Sant Cugat, Premià de Dalt, Sitges
  Festes Majors de Sant Andreu (6 anys), de Roquetes (4 anys) i de la Sagrera de BCN i Savallà del Comptat,
  i nombroses escoles i Instituts.

DOCÈNCIA

 • Des de 1.991 són professors de Balls de Saló social, Tango Argentí, Salsa i Rueda Cubana i Rock'n'roll. Els dos primers anys en diverses escoles de Balls de Saló i el '93 inicien la seva propia escola. Imparteixen classes en diversos centres cívics, ateneus, associacions, gimnàs i classes particulars.

 • També han treballat i estan treballant en classses per a nens i nenes en escoles de primaria. Actualment al CEIP Serena Vall de Sant Andreu de Llavaneres.

 • A Barcelona han treballat impartint classes als barris de: Gràcia, Eixample, Sarrià, Sant Andreu, Clot, Sagrera, Can Deu de Les Corts, Nou Barris, El Carmel, Meridiana, Verge de Montserrat, Bon Pastor, Sant Gervasi, Horta, Guinardó, Les Planes, Casc Antic.

 • A Catalunya han treballat també a: Viladecans, Santa Perpètua de Mogoda, Port de la Selva, Cerdanyola, Vilassar de Mar, Reus, Sant Feliu de Llobregat, La Seu d'Urgell, Viella, Tordera, Sta. Coloma de Gramenet, Mataró, St Vicenç de Montalt, Llavaneres entre d'altres.

TANGO ARGENTÍ

 

BALL SOCIAL BALL ESPORTIU I DE COMPETICIÓ
ESTIL INTERNACIONAL


Bolero
TxaTxaTxà
Mambo
Samba

Lambada
Bachata
Cumbia
Son cubano
Salsa cubana
Salsa en línia
Merengue

Rueda de Casino Cubana
Rueda de cha cha
Rueda de Bachata
Rueda de merengue

Foxtrot social
Swing clàssic
Lindy-hop
Rock'n'roll doble
Rock triple

Pasdoble
Vals social
Vals vienès
Tango europeu de cinc punts

Tango Argentí
Vals criollo
Milonga

Kizomba

 

LLATINS:

Rumba

Txa txa txà

Samba

Pasdoble

Jive

STANDARS:

Slow Fox

Quickstep

Slow Vals

Vals vienès

Tango

 

E-mail: info@ballsdesalo.com

 


MEDALLER

uns lladres ens van robar la copa

 

   
www.ballsdesalo.com